NTNU Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  Fakultet for informasjonsteknologi, matematikk og elektroteknikk > Institutt for datateknikk og informasjonsvitenskap

E1

Snarveier
 • Hjem
 • Forelesninger
 • Pensumliste

 • Studentliste
 • Øvinger

 • Evaluering 1
  Frist: Tirsdag 25. februar

   

  I denne øvingen skal dere evaluere DFD modellene og RML modellen i de øvingene dere har fått utlevert. Evalueringen skal fylles inn via evalueringssystemet: http://paper.idi.ntnu.no. Når dere nå logger dere inn vil dere ved å klikke på "Evaluering" i menyen få opp en liste over de modeller dere skal evaluere, som vist i figuren under:

  evaluering

  Ved å klikke på studenten, får dere opp rapporten som studenten har levert i et nytt vindu. Ved å klikke på DFD eller RML lenken for hver student, får dere opp evalueringsskjemaet som dere skal bruke for disse modellene. For hver rapport, skal dere altså gjøre to evalueringer, en av DFD modellene og en av RML modellen. Igjen for hver rapport - to evalueringer - to evalueringsskjemaer; et for DFD og et for RML. Evalueringsskjemaet ser slik ut:

  evalueringsskjema

  Ved hjelp av evalueringsskjemaet skal dere sette poeng for hver av de tre modellkvalitetstypene; syntaktisk, semantisk og pragmatisk og i tillegg sette en poengsum for modellen totalt sett (samlet vurdering). Poengskalaen går fra 1 (dårligst) til 7 (best).

  I tillegg skal dere skrive inn kommentarer og konkrete feil i tektfeltet til høyre - hver kommentar må merkes med hvilken feiltype denne hører til! Evalueringsskjemaet deres er ikke godkjent uten tekstlige kommentarer - bare poengscore gir ingen verdi for den som skal motta tilbakemeldingen.

  Som en hjelp til evalueringen kan dere bruke følgende tommelfingerregler:  RedaktÝr: Kontorsjef: Eivind Voldhagen  Kontaktadresse: IS grunnkurs  Sist oppdatert: 01.01.1970